See The Face You Love Light Up With Aboliste. - Road Runner

Ny reklamfilm

Ny upplevelse på gång.
I fredags när jag satt på tåget kom det fram en man till mig och sa något i stil med att han gillade min look. Och jag tänkte inte direkt något mer på det utan han gick iväg och jag satt och lyssnade på musik. Men efter ett tag kom han fram igen och satte sig mittemot. Nu kände jag att det var lite konstigt detta. Men han förklarade att han var casting agent för en reklambyrå. Han berättade att dom ska göra en ny reklamfilm som ska sändas på TV och han ville att jag skulle vara med i den. Han lämnade sitt kort och gick därifrån. Men man har ju läst såna skräckhistorier och folk som utger sig för att jobba med sånt men egentligen inte alls gör det, Så jag gjorde mina efterforskningar! Och.... jag hittade honom och han var faktiskt casting agent för ett välkänt medie företag. 

Så jag ringde numret på visitkortet och han bad mig komma in och lite så. OOOOOCH jag ska vara det nya ansiktet utåt för en ny sportdryck! Hihi jag är så sjukt taggad och lite nervös också! Tänk dig att när det är dags för irriterande reklam, MITT i idol som man bara vill se klart. Då kommer mitt lilla ansikte dyka upp där. Hur kul?! Jag tycker att detta känns så sjukt, jag ska vara med på en reklam som typ alla i Sverige kommer se? Jag ska in nu på fredag så ska vi filma lite, antagligen kommer jag få komma in på lördag också för att spela in lite andra scener också, reklamen är nämligen gjord så att den ska visa hur bra drycken passar in i alla situationer i livet. Nu ska jag ringa min mamma och berätta för henne, hon kommer flippa ur.